QUI SOM

Benvingut/da a ECOPAQ!

Som una missatgeria low cost de Vic fundada l'any 2005 amb la qual pots fer enviaments nacionals i internacionals de paqueteria a més de 200 països de tot el Món.

Disposem d'acords preferents per poder fer els teus enviaments a través de UPS, TNT, FEDEX, CORREOS EXPRESS, GLS,  SENDING, SKYNET o TIPSA i gaudiràs de descomptes de fins al 60% respecte les seves tarifes oficials.

La nostra experiència ens fa conèixer perfectament el sector del transport urgent (més de 500.000 d’entregues satisfàctories realitzades) i et garantim entregues ràpides a preus molt competitius.

Oferim serveis de missatgeria a empreses i botigues online de tot Catalunya i mitjançant www.ecopaq.cat pots sol.licitar-nos una tarifa de paqueteria pel teu negoci,  demanar-nos un pressupost ràpid per un enviament en concret o informar-te dels nostres serveis.

No busquem tenir una cartera amb milers de clients ni tampoc cotitzar en borsa…Només volem ajudar a les empreses i e-commerce’s que necessitin un servei de missatgeria honest i en el que puguin confiar.

Si vols saber una mica més sobre nosaltres, contacta'ns, i demana'ns el que vulguis.