ENVIAMENTS A EUROPA

Si el que necessites és enviar paquets a Europa, has trobat al proveïdor perfecte: ECOPAQ, ja que som una missatgeria especialista en enviaments internacionals econòmics.

Tens a la teva disposició dues modalitats d’enviament segons la urgència que tinguis (terrestre o aeri) i en les dues comptes amb la garantia de que utilitzem només les millors agències de paqueteria del continent.

SERVEI STANDARD. Servei de transport per carretera que et permet distribuïr les teves mercaderies als principals mercats europeus en només 48-72 hores laborables. Per d'altres destins més llunyans els temps de trànsit és habitualment només de 4-5 dies

Malgrat tractar-se d’un servei de missatgeria econòmic, disposem de sortides diàries cap a qualseviol destí perquè els teus enviaments arribin abans i els teus clients quedin 100% satisfets.

SERVEI EXPRESS. Quan els teus enviaments a Europa requereixen d’una major urgència d’entrega, a ECOPAQ disposes s’un servei express per avió que cobreix la majoria de països en 24-48 hores.

Aprofita el descompte de fins al 60% i envia paquets amb les agències de transport més reconegudes i segures com són: UPS, TNT, FEDEX, SKYNET o GLS.

Demana’ns pressupost sense compromís i estalviaràs.