SERVEIS ADDICIONALS

Desde l'any 2005 a ECOPAQ acumulem experiencia en la gestió d’enviament de paqueteria i en missatgeria urgent i especialitzada.

Posem al teu abast múltiples opcions adicionals que complementaràn el servei de paqueteria que utilitzis, com són els següents:

ENTREGA ELS DISSABTES. Entreguem els dissabtes al matí els enviaments que surtin el divendres i que ens sol.licitis prèviament..  

ENVIAMENT A CONTRAREEMBORS. Gestionem el cobrament de les teves comandes en el moment que els entreguem i t’ho transferim a la compte bancària que ens indiquis.

ENVIAMENT A PORTS DEGUTS. Gestionem el cobrament del cost del transport en efectiu a l’hora d’entregar el paquet al teu client o proveïdor.

ENTREGUES AMB GESTIÓ. Per a entregues que requereixen de tràmits especials a destí: organismes oficials, temps d’espera, entregues amb horaris establerts, etç…

ENTREGUES AMB RETORN. Recollirem els teus productes en el moment que entreguem al teu client. 

ACÚS DE REBUDA PER A ENTREGUES I RECOLLIDES. Tens la possibilitat de que se’t tornin els teus propis albarans signats pels teus clients com a comprovant de recepció o de recollida.

RECOLLIDA AMB BESTRETA. Podem anticipar en efectiu l'import del material en el moment que li recollim al teu proveïdor.

SERVEIS DIRECTES. Pots contractar un missatger perquè et faci un servei urgent, directe i en exclusiva per a tu.

SERVEI FARMA. Solució de transport a temperatura controlada per a clients del sector farmacèutic.

SERVEI DE VALISES. Servei d’entrega de paqueteria o documentació concertada entre dos punts i amb un trànsit continuat.

Pot ser un servei de recollida o entrega o d’anada i tornada. Pots escollir entre frequència diària o només dies alterns. També pots determinar l’horari de l’entrega o de la recollida.

Si necessites que t'ampliem la informació de qualsevol d'aquests serveis, contacta'ns i et respondrem de seguida.