ELS NOSTRES PARTNERS LOGÍSTICS

Per a cadascun dels enviaments que gestiona, ECOPAQ utilitza només les millors empreses de missatgeria . Així les teves comandes s’entreguen a temps i en bon estat.

Moltes vegades, el servei de paqueteria és l’únic contacte directe que té el teu client amb la teva marca i la seva experiència de compra depèn directament de la qualitat de l’entrega.

No te la juguis. No deixis la teva reputació en mans de qualsevol.

Aquestes són les agències de transport amb les quals ECOPAQ gestiona enviaments:

UPS

Fundada l’any 1907 per dos joves adolescents que varen demanar prestats 100 dòlars a un amic per començar a operar a un soterrani de Seattle.

Va començar com un servei de missatgeria a peu i en bicicleta i va créixer fins a convertir-se actualment en el servei de paqueteria més gran de Món.

Ups entrega diàriament més de 18 mil.lions de paquets als més de 200 països i territoris a on té cobertura.

 

TNT

Empresa creada el 1946 a Australia. Inicialment oferia serveis de transport amb un únic camió i 12 anys després ja operava a la Borsa de Sidney.

Amb seu als Països Baixos, TNT Express és una de les missatgeries urgents més potents del Món, cobrint 200 països i gaudint d’una posició molt sòlida a Europa.

L’any 2011 va ser absorbida per Fedex Express en un intent de reforçar la seva posició al vell contintent a través de les 550 oficines de que TNT disposa al territori.

 

FEDEX

FEDEX EXPRESS va començar la seva activitat l’any 1971 i està considerada com l’empresa que va inventar el concepte de transport urgent.

És el líder mundial de la missatgeria express i ofereix entregues ràpides, fiables i amb horaris definits a més de 220 països.

Per la seva flota aèria, la infraestructura i la tecnologia de vanguardia s'ha convertit en la companyia de transport urgent més gran del Món.

FEDEX Entrega cada dia més de 3’6 mil.lions d’enviaments i dona cobertura a mercats que comprenen més del 90% del PIB mundial.

 

GLS

GLS és una companyia amb seu a Amsterdam formada per 23 empreses de paqueteria que cobreixen 41 països d’Europa i alguns estats dels EEUU.

GLS té més de 18000 treballadors, 1000 oficines a tot Europa i entrega cada dia més de 1’5 mil.lions de paquets.

El seu mercat principal és l’europeu on és un dels principals proveïdors de serveis de paqueteria, encara que a través de socis cobreix la gran majoria de països del Món.

 

SKYNET

SKYNET WORLDWIDE EXPRESS va iniciar la seva activitat a Londres l’any 1972 i ha crescut fins a convertir-se en la missatgeria amb xarxa independent més gran del Món.

Es tracta d’una cooperativa d’empreses de missatgeria local que operen sota la llicència SKYNET.

Actualment té presència a tots els continents, amb més de 1000 oficines a tot el Món i ofereix enviaments només per a empreses a més de 200 països.

 

CORREOS EXPRESS

CORREOS EXPRESS és la filial de paqueteria del Grupo Correos que es va fundar l’any 1716.

És la major xarxa de transport de paqueteria a Espanya i la única missatgeria amb el 100% d’agències pròpies.

Disposa de 54 delegacions a tot el país, que afegides a les més de 2300 oficines de Correos, fa que pugui presumir de tenir la millor capilaritat del país.

Gestiona les entregues de més de 50 mil.lions d’enviaments cada any i el seu percentatge d’entregues amb èxit es troba molt per sobre de la mitja del sector.

 

TIPSA

TIPSA és una de les principals empreses de paqueteria i missatgeria a Espanya.

Disposa de més de 270 agències a tota la península que gestionen els 65000 lliuraments que realitzen cada dia.

És una companyia versàtil, capaç d’entregar en menys de 24 hores i amb la mateixa garantia un sobre amb documents que una expedició de 25 paquets a qualsevol lloc d’Espanya, Andorra o Portugal.

Fundada l’any 2000, TIPSA és una de les agències de paqueteria que més ha crecut els últims anys i evoluciona constantment per millorar la qualitat dels seus serveis.

 

En cas de voler que t'ampliem la informació de qualsevol d'aquests transportistes, no dubtis en consultar-nos i ho farem.