A ON I QUÈ PUC ENVIAR

 

A on puc enviar amb ECOPAQ?

Pots enviar paquets i sobres des d'Espanya fins a 42 països d'Europa.

A quins països puc fer recollides amb ECOPAQ?

Pots sol.licitar la recollida de mercaderies per entregar a Espanya des dels següents pasos:

Albània, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bòsnia, Bulgaria, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Illes Feroe, Itàlia, Kosovo, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Macedònia, Monaco, Montenegro, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, San Marino, Sèrbia, Suècia, Suïssa,  El Vaticà i Xipre

Es poden fer recollides i entregues a Països d’Europa sense passar per Espanya?

Si, pots recollir i entregar paquets entre qualsevol dels països de la llista anterior.

Com puc contractar enviament de paquets a l’extranger?

És molt fàcil fer un enviament internacional amb ECOPAQ.

Primer, pot sol.licitar rebre la nostra tarifa o bé una cotització a través del correu electrònic.

Si el preu i el termini d’entrega t’encaixa, contacta’ns per obrir compte amb ECOPAQ gratis, sense compromís ni permanències.

Un cop ja siguis client, només ens has de dir a on vols que recollim i a on vols que entreguem i ens encarregarem de tot.

Quin és el pes i mides màximes permeses en els paquets enviats a Espanya?

El pes real màxim d’un paquet no pot excedir dels 30 quilos. El costat més llarg no ha de passar de 120 centímetres i la suma de tots els costats no pot excedir dels 240 centímetres.

Quin és el pes i les mides permeses pels enviaments a Europa?

El pes real màxim d’un paquet no pot excedir els 40 quilos. Pel càlcul de les mides màximes pemeses, s’ha d’aplicar la següent fòrmula:

 Circunferència = 2x amplada + 2x fondària + 1x llargada (costat més llarg) del paquet.

El valor resultant d'aquest càlcul no pot ser superior a 300 centímetres. 

Es pot enviar un paquet més gran o més llarg del permès?

En cas d’enviar un paquet amb excés de mides o que el pes real sigui superior a 40 quilos, el transportista pot fer vàries coses: ens el pot retenir, tornar-lo sense previ avís o bé demanar una compensació econòmica per fer la devolució.

Si has d’enviar un paquet que passa del pes o mides màximes permeses, s’hauria de paletitzar. Contacta’ns i trobarem una solució.

Tingues en compte que moltes empreses de paqueteria no admeten l’enviament de paquets pesats o voluminosos, I que al haver-hi menys oferta pot augmentar el cost de l’enviament.

Perquè poseu límits en les mides i el pes dels paquets?

A les empreses de transport, l’entrega dels paquets els fa habitualment una persona sola. Els conductors no acostumen a anar acompanyats d’un ajudant, a no ser que es demani abans.

Es considera que 50 quilos és el pes màxim que una persona pot manipular sense posar en risc la seva salut o el contingut del paquet.

És per això que a partir d’aquest pes, recomanem que el paquet vagi sempre dalt d'un palet.

Si fem referència a les mides màximes dels paquets que es poden enviar, cada companyia estipula lliurement les mides máximes que permet enviar depenent dels vehicles amb els que habitualment realitza els seus serveis de paqueteria.

A ECOPAQ utilitzem vàries missatgeries urgents i hem hagut de fer una mitja, i aquesta resulta ser els 50 quilos de pes real i els 300 centímetres de circunferencia.

S’ha de medir i pesar els paquets que envio?

En cas de que vulguis sol.licitar un pressupost per un enviament, has de donar-nos les mides i pes exactes, amb la qual cosa és necessari que pesis i medeixis els paquets.

La cotització que et donarem será en base a les mides que ens donis. Si ens dones les mides o el pes que no es corresponguin a la realitat pot comportar diferències de pes facturable i càrrecs adicionals.

En el cas de que siguis un client habitual, sempre recomanem que prenguis mides i pes del que envies, per diverses raons, una d’elles, per poder contrastar les teves dades amb les dades de les factures dels transportistes. Les cintes volumètriques medeixen i pesen tots els paquets de forma automàtica però a vegades hi pot haver algun error.

D’altra banda, nosaltres disposem de diverses companyies a escollir per derivar els teus paquets. L’agència l’escollirem segons la urgència, destí, contingut, pes o mides del teu paquet. Si ens dones un pes o mides errònies podem escollir un transportista que no sigui el més adient i que l’entrega s’endarrereixi.